Investeren in groei
Header Groen-70

Nieuws

cow
10-10-2017

Investeren in groei

Om te kunnen groeien is het nodig om te investeren. Groei komt niet vanzelf. Dat weet ook iedere melkvee- houder. Hij besteedt daarom zorg aan zijn vee en aan zijn land. Waar nodig wordt geïnvesteerd om extra groei te behalen. Groei in opbrengst en groei in kwaliteit daar draait het allemaal om.

Investeren in grasland
Investeren in de stal en in nog betere machines, is voor veel veehouders niet meer dan logisch. Voor investeren in de grond is dat vaak minder het geval. Terwijl grond een kostbaar productiemiddel is. Wie echter investeert in zijn grasland verdient deze investeringen dubbel en dwars terug. Meer grasgroei van een hogere kwaliteit levert direct voordeel op in de vorm van lagere aankoopkosten voor krachtvoer.

Investeren in onkruidbestrijding

Een onkruidbestrijding is misschien wel de allerbeste investering in grasland. Een investering die u bovendien op meerdere momenten per jaar kunt uitvoeren. Wilt u goed het voorjaar in: voer dan dit najaar nog een onkruidbestrijding uit. Dan heeft u de eerste winst in het nieuwe jaar nu al te pakken.

Blijf op de hoogte

Vraag onze nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte!

REGISTREER